sunnuntai 11. elokuuta 2013

Joensuu KV 10-11.8

Meillä oli mahtava viikonloppu tessu ylitti täysin odotukseni. Ekana päivänä serkkuni vei meidät ja ihan hyvissä ajoissa oltiin siel. Avo urkkeja oli aikas monta olikohan 7, noh tessulla meni kuitenkin tosi hyvin oli skarppina ja esiintyi mallikkaasti.

Tuomari:Sakari Poti
ERI AVK3
Arvostelu:musta vaalein merkein, keskikokoinen, oikeat mittasuhteet, voimakas, komea pää, stoppi selvästi näkyvissä, hieman luisu lantio, muuten erinomainen runko ja raajarakenne, hyvä turkki ja häntä, uroksen kaulus selvästi näkyvissä, suora hyvä liike, terhakka miellyttävä luonne.




Sitten Sunnuntaina lähettiin samoihin aikoihin ja minulla oli hirveä paniikki että ehitäänkö kehään ajettiin auto sinne raviparkkiin ja sieltä käveltiin ilmottautumiseen ja käveltiin toiseen päähän ravirataa kunnes tajuttiin että sen kehä on toisessa päässä.
Kehälle saavuttua paniikki loppu kun oli vasta alkanu tuomaroimaan karhukoiria.
Moni minua pelotteli että tuomari on tosi tiukka joten olin varma että tessu sais tuolla turkilla H:n mutta tessu yllätti todella positiivisesti.

Tuomari:Harto Stockmari
ERI AVK1 SA PU4 SERT.
Arvostelu:Urosmainen kokonaisuus. Oikeat mittasuhteet. Oikeanmuotoinen pää. Vähän vaaleat silmät. Taittokorvat. Hyvä purenta. Tilava runko. Oikein kulmautunut. Pehmeä ylälinja ja selkä painuu liikkeessä. Oikea karvanlaatu.








2 kommenttia: