lauantai 2. elokuuta 2014

Serti-hirmu

Nyt on käyty pyörähtämässä taas kehässä Tessukan kanssa.
Tänään aamulla ajeltiin Juulin luo, jonka jälkeen lenkitettiin vähän koiria ja laitettiin auto valmiiks.
Sitten ajettiin Viitasaareen jokunen tovi. Paikan päälle kun päästiin niin "iloksemme" huomasimme että näyttelypaikkalle parkkipaikoilta oli aikas pitkän matkan päässä, no eikun kamat kantoon ja kehälle.
Ostettiin samalla luettelo ja kauhukseni huomasin meidän melkosen kovat vastukset ja siinä vaiheessa mietin että peli on pelattu.



Joku tovi katottiin karjalankarhukoiria jonka päästä sit oli Tessu suoraan kehässä. Oli TOSI kuuma joten tessu tuttuun tapaansa ei ollut niin pirteä mitä olisi voinut toivoa tällä säällä.
Avo-kehän lopussa tuomari mietti pitkään Tessun ja erään toisen uroksen välillä, mutta sijoitti Tessukan sitten luokkansa ykköseksi.
Ooteltiin että valiot ja veteraani kävi pyörähtämässä kehässä ja sit PU-kehään. Siinä tuomari meitä juoksutti siinä ja loppujen lopulta Tessu oli PU2, joka on aivan mahtavaa! Tuomarin kanssa siinä hetki toisiamme silmiin katsottiin kunnes se sit sano jotenki näi "No annetaan se serti nyt tänään tälle". Meidän Tessukka ois nyt sertiä vaille valio.
Ja huippu fiilis ei loppunu vielä siihen vaan Juulin sijoitusnarttu Usva käväs kanssa kehässä saaden SERT ja VSP! Vau, mikä päivä. Kiitos Juulille huippu seurasta. (:


ERI AVK1 SA PU2 SERT
Tuomari: Hannu Talvi
Arvostelu: Mustaruskea merkein. Ihanne koko, oikeat mittasuhteet, riittävän voimakas pää. Eturintaa voisi olla enempi, muuten hyvä rungon tilavuus. Riittävän voimakas raajaluusto, komea kattava turkki, hyvä häntä, miellyttävä luonne. Löysät etuliikkeet, hyvät takaa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti